Løse forhold

Tiden hvor man fandt sin eneste ene og forblev gift til man døde er for længst passeret, og et mere åbent samfund har betydet en mere åben kultur. Det er efterhånden meget normalt for personer i mange aldersgrupper at have flere løse forhold i stedet for en fast kæreste.

Fordelen ved løse forhold er, at man ikke er bundet på samme måde over for sin kæreste, som når man er i et fast forhold. Det kan være en fordel i hverdagen, hvor det ikke er alle, der har tid til at pleje sin kæreste og sit forhold og samtidigt sætte fokus på karrieren. Alle mennesker har brug for en form for fysisk nærvær, og derfor kan nogle løse forhold være vejen frem for de personer, der ikke har tid til kærligheden.

I et løst forhold er man ikke på samme måde bundet af en tæt følelsesmæssig kontakt, som betyder at man bruger meget tid sammen med personen. Kærlighed er selvfølgelig en dejlig ting, men det er ikke alle som har tid til, at få det til at gå op med karrieren. Man behøver af denne grund ikke at ende som en eunuk, men man kan i stedet finde andre ligesindede.

 

 

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *